top of page
_DSC3736.JPG

Saapuminen ja lähteminen

Kurssien kulusta:

Tulopäivänä lauantaina 29.6. 2024 kyydit on järjestetty juna-asemalta Hyvärilään Helsingistä saapuvilta junilta. Muilla yhteyksillä saapuvia pyydetään ilmoittamaan asiasta sähköpostitse nurmesfestival@gmail.com tai tekstiviestillä myöhemmin ilmoitettavaan numeroon. Myös lähtöpäivänä sunnuntaina 7.7. kyydit kulkevat sekä junille että Matkahuollolle. Opiskelijoiden päätöskonsertti on Nurmes-talon Hannikaisen salissa sunnuntaina 7.7. Klo 11. Konserttiin on vapaa pääsy.

Majoittautuminen Hyvärilän majoitustiloihin tapahtuu lauantaina 29.6. klo 13:00-20:00 Hyvärilän päärakennuksen/kartanorakennuksen vastaanotossa. Saapuessa on esitettävä maksukuitti maksetusta Hyvärilän ennakkoon lähettämästä majoituksen ja ruokailujen laskusta. Avaimen majoitustiloihin saa ilmoittautumisen yhteydessä vastaanotosta.

Ilmoittautuminen Kesäakatemiaan tapahtuu lauantaina 29.6. klo 13-21 Hyvärilän navettarakennuksessa, jossa on Kesäakatemian infotiski ja kurssisihteeriemme tukikohta. 

Savonlinnan Kesäyliopiston ennakkoon lähettämän osallistumismaksun tulee olla ilmoittautuessa maksettuna kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen yhteydessä saat infopaketin, konserttipassin Kesämusiikin tapahtumiin ja tiedon työpajojen aikatauluista.

 

Lauantai-iltana klo 21.30 järjestetään avajaistilaisuus Kesäakatemian toiminnasta ja käytännöistä Hyvärilän navettarakennuksen auditoriossa. 

Tilaisuuden jälkeen opiskelijat sopivat opettajiensa kanssa henkilökohtaisten soittotuntien ajat.

Kaikkien työpajojen tunnit on aikataulutettu etukäteen! 

bottom of page