top of page

Mestarikurssit

(12 instrumenttia, vakituiset kamarimusiikkiyhtyeet ja sävellys)
DSC01149.JPG

Instrumenttien yksilöopetus

Kesäakatemiassa voi osallistua 12 eri instrumentin mestarikurssille. Soittimet ovat piano, urut, cembalo, harmonikka, huilu, traverso, klarinetti, viulu, barokkiviulu, viola d`amore, alttoviulu ja sello. Kurssimaksu on 390€ sisältäen yksityisopetusta 5x45min, ainakin yhden valinnaisen työpajan (ks.työpajat), konserttipassin Kesämusiikin tapahtumiin sekä kyyditykset Nurmeksessa.

 

Kerro opettajatoiveesi ilmoittautumislomakkeessa. Voit halutessasi toivoa tunteja useammalta opettajalta!  Jos toivot tunteja enemmän kuin 5 x 45 min tai haluat soittaa useampaa instrumenttia, lisätuntien hinta koko kurssimaksun maksaville on 55€/45min. Lisätuntien myöntämisessä joudumme kuitenkin käyttämään harkintaa, jos opettajalla on jo valmiiksi kovin täysi luokka.

Tutustu Kesäakatemian taiteilijoihin täältä:

Vakituisten kamarimusiikkiyhtyeiden mestarikurssi

Vakituiset kamarimusiikkikokoonpanot, tervetuloa oppimaan yhdessä! Mestarikurssin opettajina toimivat META4 kvartetin voimaviulistikaksikko Minna Pensola ja Antti Tikkanen.

Yhtyeiden opetus sijoittuu ajalle 2.-5.7.

Kurssimaksu on 260€/yhtyeen jäsen ja se sisältää opetusta 5x45min /ryhmä, ainakin yhden valinnaisen työpajan/yhtyeen jäsen, konserttipassin Kesämusiikin tapahtumiin sekä kyyditykset Nurmeksessa. 

 

Jos kokoonpanojen jäsenet haluavat ottaa lisäksi yksityistunteja Kesäakatemian opettajilta, on niiden hinta 55€/45min. Lisätuntien myöntämisessä joudumme kuitenkin käyttämään harkintaa, jos opettajalla on jo valmiiksi kovin täysi luokka.

kuvaTiksola.jpg
LottaWennäkoski678.jpg
LottaWennäkoski678.jpg

Mestarikurssi säveltäjille

Uutuutena kesän 2023 Kesäakatemiassa on tarjolla Lotta Wennäkosken mestarikurssi sävellyksen ammattiopiskelijoille. Kurssimaksu on 340€ ja se sisältää 3x45min yksilöopetusta sekä kaksi ryhmämuotoista kokoontumista. Lisäksi kurssimaksuun sisältyy ainakin yksi valinnainen työpaja (ks.Työpajat), konserttipassi Kesämusiikin tapahtumiin sekä kyyditykset Nurmeksessa. 

Kurssilla on tilaa vain muutamalle oppilaalle. Paikat täytetään hakemusten perusteella, mutta aikainen ilmoittautuminen katsotaan eduksi.

Liitä hakemukseen partituuri soivine näytteineen tai pelkkä partituuri. 

bottom of page