top of page
_DSC9587.JPG

Majoitus ja ruokailu

Kesäakatemian opiskelijoiden majoitus järjestetään Hyvärilän matkailukeskuksessa Rantatuvassa, Pehtoorintalossa ja leirintäalueen mökeissä 2-6 hengen huoneissa.

Voit valita majoituspaketin ilmoittautumisen yhteydessä seuraavista vaihtoehdoista:

TÄYSIHOITOPAKETTI  379 €/henkilö/la-su 8 vrk

Sisältäen: majoitus, liinavaatteet, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala), alkaen tulopäivänä päivällisestä ja päättyen lähtöpäivänä lounaaseen) sekä sauna

MAJOITUSPAKETTI ILMAN RUOKAILUJA 99 €/henkilö/la-su 8 vrk

sisältäen: majoitus, liinavaatteet sekä sauna

 

Rantatuvasta löytyy keittiö. Keittiössä on jääkaappi, liesi/uuni, kahvin- ja vedenkeitin, ruuanlaittovälineet ja astiasto 35 henkilölle.

  • Lisäyö 11 €/hlö/yö sis. pelkkä majoitus 

  • 19 €/yö sisältäen myös aamiaisen

Rantasauna lämmitetään joka ilta ja se kuuluu majoituspakettien hintaan. Rantatuvan pesutupa sekä kuivaushuone ovat leiriläisten käytössä. Alueella on frisbeegolfrata, uimaranta, rantalentopallokentät, monitoimikenttä (sähly, koripallo, lentopallo, tennis, sulkapallo) sekä patikointipolut. Hyvärilän vapaa-ajan välineet ovat vapaasti leiriläisten käytettävissä (frisbeet, kävelysauvat, erilaisia pelivälineitä). Bomban kylpylä sijaitsee n. 1,5 km:n päässä Hyvärilästä. Hyvärilän alueella toimii langaton verkko.

 

Leirin aloitus- ja päättymispäivänä on järjestetty yhteiskyyditykset Hyvärilään junalta ja tarvittaessa myös busseilta. Kurssille ilmoittautuneille lähetetään kesäkuussa lisätietoa kyydityksistä leirikirjeen mukana.

Tutustu majoitukseen täältä: www.hyvarila.com/majoitus-ja-tilat/

Lue lisää Hyvärilästä täältä: www.hyvarila.com

 

 

 

Hyvärilän Matkailu- ja nuorisokeskus

Lomatie 12

75500 Nurmes

Vastaanoton puh.
+358 40 1045 960

bottom of page