top of page
_DSC9795.jpg
Opetus-ja harjoitustilat sekä oppilaskonsertit

Kesäakatemian opetus tapahtuu kesällä 2023 sekä Hyvärilän matkailukeskuksen alueella että Nurmeksen keskustassa.

Hyvärilässä opetustiloja löytyy navettarakennuksesta sekä kartanorakennuksesta. Keskustan opetustilat ovat Nurmes-talolla, Kirkkokadun koululla (puukoulu ja kivikoulu), Nurmeksen kirkossa (urut), Ortodoksisessa kirkossa (cembalo ja barokkityöpaja) ja Rukoushuoneella (säestystunnit). 

 

Harjoittelutiloja on ennen muuta Kirkkokadun koulun tiloissa. Opetustiloja voi käyttää harjoitteluun niiden ollessa vapaana, mutta tiloihin on aikataulutettu iltapäiviksi Kesämusiikki-festivaalin konserttien harjoituksia ja opettajilla on tilojen käyttämiseen etuoikeus. 

 

Hyvärilästä keskustaan on noin 3km. Kesäakatemian minibussi alkaa liikennöidä tätä väliä heti aamusta. Hyvärilässä on jonkin verran polkupyöriä vuokralle, tai nappaa mukaan oma.

OPPILASKONSERTIT

Kesäakatemian opiskelijoiden konsertit ovat osa Nurmeksen Kesämusiikin festivaaliohjelmaa. Opiskelijakonsertteja on tapahtumaviikon aikana kolme: kaksi Nurmes-talon Galleria Tykossa ja loppukonsertti sunnuntaina 9.7. Nurmes-talon Hannikaisen salissa. Lisäksi esiintymismahdollisuuksia on mm. Haikolan talolla ja Nurmes-kodissa.

bottom of page