top of page
MAANANTAIMENU
MAANANTAIMENU

ma 03. heinäk.

|

Bomban talo

MAANANTAIMENU

“Sitä saa mitä tilaa!” Tervetuloa Menuteatteriin, täällä illan kulusta päätät sinä! Pöytäkuntasi tilaa esitykset listalta ja tietenkin sopivin maustein höystettynä. Annoksia uppopaistavat ja viihtyvyysnystyröiden kostutuksesta vastaavat festivaalin esiintyjät ja pääkokkina hyörii Samu Stenberg.

Missä & Milloin

03. heinäk. 2023 klo 19.00

Bomban talo, Suojärvenkatu 1

Ohjelmassa:

Keittiö on auki!

Saisiko olla alkupalaksi “Erittäin traaginen Noppasoppa”? Entä maistuisiko pääruuaksi “Kolme lihaa: härski, mauton ja tyly” ja lisukkeeksi “Vihreähkö salaatti”? Jälkiruuaksi voisi sopia “Pehmeää suomalaismiestä aisankannattimessa” ja juomaksi kenties ”Kofeiinipommi”?

Voit nauttia esityksestä perinteiseen tapaan tai pelata esiintyjien kanssa tilaamalla Menussa olevia annoksia ravintola-asiakkaan tavoin. Pelivälineinä toimivat esityksen Menu sekä Mummonmarkat.

Annokset ovat etukäteen harjoiteltuja draamaherkkuja, jotka näyttelijät ja muusikot wokkaavat yleisön lämmössä ja tarjoilevat ne teille tilauksen mukaan tuoreeltaan.

Esiintyjät: Samu Stenberg, keittiömestari; Timo Vuento, näyttelevä kylmäkkö; Veli Kujala ja Antti Hotti, musiseeraavat sommelierit

Liput 25/20€, kesto n. 1 t 15 min  (ei väliaikaa)

Esitksen kyytipojaksi tilattavissa Bomban tapaslautanen 18€ , ennakkotilaukset 26.6. mennessä verkkokaupasta. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page